Εξατομικευμένοι ενδοφακοί αναπτύσσονται στο Athens Eye Hospital

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Στο Athens Eye Hospital έχει αναπτυχθεί η τεχνογνωσία και η η τεχνολογική υποδομή για τη δημιουργία εξατομικευμένων ενδοφακών. - Περισσότερα »

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ FEMTOSECOND LASER ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ.

Η τεχνολογία του Femtosecond Laser φαίνεται να ωρίμασε και προσφέρει ουσιαστικά οφέλη για τον ασθενή εκμηδενίζοντας την πιθανότητα επιπλοκών και επιτρέποντας την εφαρμογή συγχρόνων χειρουργικών τεχνικών (όπως η τοποθέτηση φακού Tassignon), που αν και ωφέλιμες, οι περισσότεροι χειρουργοί τις απέφευγαν λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας και της μεγάλης δεξιοτεχνίας που απαιτούσαν. - Περισσότερα »

VPO2018

VPO2018

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018

Διεθνές συνέδριο Όρασης και Φυσιολογικής Οπτικής - Περισσότερα »

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ

Στο Athens Eye Hospital αντιμετωπίζουμε τους ασθενείς που θέλουν να απαλλαγούν από τα γυαλιά με σεβασμό και ειλικρίνεια. Τους ενημερώνουμε αναλυτικά για τα υπέρ και τα κατά όλων των νέων τεχνικών, και τους βοηθάμε να κάνουν τη σωστή επιλογή της μεθόδου αντιμετώπισης που τους ταιριάζει, χωρίς να τους αφήσουμε να παρασυρθούν από φανταχτερούς τίτλους και διαφημίσεις, που καλλιεργούν υπερβολικές και αβάσιμες προσδοκίες. - Περισσότερα »

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ

Είναι πλέον σαφές ότι στα παιδιά με συγγενή ή άλλης μορφής αναπτυξιακό καταρράκτη η μοναδική μορφή ενδοφακού που αντιμετωπίζει με επιτυχία το πρόβλημα τους και με τις λιγότερες δυνατές επιπλοκές είναι ο φακός Tassignon. - Περισσότερα »

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ στα ΠΑΙΔΙΑ

Η αντιμετώπιση της υψηλής μυωπίας (πάνω των 7 βαθμών) στη παιδική ηλικία ήταν μέχρι σήμερα η επίπονη θεραπεία της εφαρμογής φακών επαφής ή ειδικών γυαλιών με αρκετά παχύς φακούς και η κάλυψη του υγιούς οφθαλμού. - Περισσότερα »

Υποτροφία Athens Eye Hospital για μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο χώρο της ιατρικής, το Athens Εye Hospital συνεχίζει να υποστηρίζει το επαγγελματικό δυναμικό του και να επενδύει στις νέες εξελίξεις
- Περισσότερα »

Υποτροφία Athens Eye Hospital για μετεκπαίδευση στον Καναδά

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Υποτροφία Athens Eye Hospital για μετεκπαίδευση στον Καναδά - Περισσότερα »

Λεωφ. Βουλιαγμένης 45
166 75 Γλυφάδα