Η πρώτη μονάδα παγκοσμίως που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο Temos "Quality in International Eye Care": Athens Eye Hospital, Ελλάδα

H Temos Hellas ανακοινώνει την πιστοποίηση της πρώτης μονάδας παγκοσμίως σύμφωνα με το πρότυπο Temos “Quality in International Εye Care”, του “Athens Eye Hospital”, στη Γλυφάδα.

Ομάδα επιθεωρητών, - μεταξύ αυτών και εξαιρετικά εξειδικευμένων επιστημόνων της  Οφθαλμολογίας -, από την Γερμανία, πραγματοποίησε την επίσημη επιθεώρηση πιστοποίησης κατά την οποία αξιολόγησε τη μονάδα και διαπίστωσε ότι διαθέτει έμπειρο, φιλικό επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τεχνικό εξοπλισμό, προηγμένο σε σχέση με πολλές ευρωπαϊκές αντίστοιχες μονάδες.

Η μονάδα “Athens Eye Hospital” προσφέρει ευρύ φάσμα διαγνωστικών, θεραπευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων Οφθαλμολογικών Κέντρων διεθνώς. Επίσης, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας φροντίδα στους ιατρικούς τουρίστες, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη της χώρας μας ως ενός εκ των κορυφαίων προορισμών για οφθαλμολογικές θεραπείες.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στον ιστότοπο της Temos τη λίστα πιστοποιημένων νοσοκομείων

(πηγή: Temos Hellas)

 

Πιστοποιήσεις ISO

 

 

 

 Οικονομικά Στοιχεία

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2010

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2011

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2012

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2013

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2014

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2015

  Δημοσίευση Ισολογισμού Xρήσης 2016

Λεωφ. Βουλιαγμένης 45
166 75 Γλυφάδα