Σε μερικές περιπτώσεις, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παιδιού σας, ενδεχομένως να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση που θα πραγματοποιήσει ο Κος Ραλλάτος Γεράσιμος. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενημερωθείτε αναλυτικά από τον ίδιο.

Oι επεμβάσεις πραγματοποιούνται στο Athens Eye Hospital με απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Είναι συνήθως επεμβάσεις μιας ημέρας στις οποίες απαιτείται παραμονή του παιδιού για 4 - 6 ώρες. Το παιδί συνοδεύεται και από τους δύο γονείς και φροντίζουμε κατά τη διάρκεια παραμονής στο νοσοκομείο να μην είστε ποτέ μόνοι σας και το νοσηλευτικό προσωπικό να σας ενημερώνει συνεχώς. Είναι κατανοητό ότι οποιαδήποτε παρέμβαση στο παιδί σας προκαλεί έντονο άγχος και ανησυχία. Η προσπάθειά μας είναι να περάσει αυτή η δύσκολη στιγμή όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Ο Κος Ραλλάτος Γεράσιμος θα βρίσκεται όλο το 24ωρο στην διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις σας.

Με εξαίρεση ορισμένες επεμβάσεις όπως πτώσεις, καταρράκτης, γλαύκωμα που χρειάζεται εξέταση την επόμενη μέρα, συνήθως το παιδί εξετάζεται μετά από 2 - 3 εβδομάδες από το χειρουργείο.