Η Αποστολή μας

Στο Athens Eye Hospital η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ιατρούς διεθνούς αποδοχής σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαρξη της επιστήμης με την καθημερινή ιατρική πρακτική.

   Προστατεύουμε την πολυτιμότερη των αισθήσεών σας… Την όραση.

   Στο Athens Eye Hospital η μοναδική περίθαλψη παρεχόμενη από ιατρούς διεθνούς αποδοχής σε συνδυασμό με εντατική έρευνα οδηγεί στην αρμονική συνύπαρξη της επιστήμης με την καθημερινή ιατρική πρακτική.

   Η στενή συνεργασία δώδεκα υποειδικοτήτων της οφθαλμολογίας με τη βασική έρευνα και η υποστήριξη από ακαδημαϊκά κέντρα και προσωπικότητες άλλων επιστημονικών πεδίων βοηθούν στη μάχη κατά νοσημάτων όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια , η εκφυλιστική ωχροπάθεια, το χρόνιο γλαύκωμα και ο παιδικός καταρράκτης.

   Προσπαθούμε με αυστηρότητα προς τους εαυτούς μας να ανταποκρινόμαστε στις κλινικές ανάγκες της καθημερινότητας, αφιερώνοντας άφθονες ώρες μελέτης σε μία προσπάθεια πρακτικής εφαρμογής κομβικών επιστημονικών ανακαλύψεων.

   Στο Athens Eye Hospital δημιουργούμε το μείγμα επιστήμης και παροχής υπηρεσιών προετοιμάζοντας ένα μέλλον αντάξιο στις προσδοκίες των ασθενών μας.
Είμαστε πρόθυμοι να εγκύψουμε στις ανάγκες του ασθενούς μας, αποσκοπώντας όχι μόνο στη στενή οφθαλμιατρική του περίθαλψη, αλλά και στην σύνολη υποστήριξή του –κατά το αρχαίο ολιστικό πρότυπο του Ιπποκράτη που θεραπεύει τον ασθενή και όχι την ασθένεια.

   Η εμφύτευση ειδικών φακών σε μικρά παιδιά (συγγενής καταρράκτης, bag in the lens concept), η εφαρμογή της μικροχειρουργικής στο γλαύκωμα   ( canaloplasty ,  ab interno trabeculectomy), η μικροχειρουργική του αμφιβληστροειδούς και ιδιαίτερα της ωχράς κηλίδος, η χρήση βραχυθεραπείας και η εσωτερική εκτομή όγκων του χοριοειδούς, οι τομείς τμηματικών μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς σε συνδυασμό με τις κερατοπροθέσεις και τον τεχνητό κερατοειδή είναι πλέον αξιόπιστες απαντήσεις σε νοσήματα που προξενούν μόνιμη απώλεια όρασης.

Στο Athens Eye Hospital, εργαζόμαστε για τη δημιουργία εξατομικευμένων ενδοφακών που θα προσφέρουν καλύτερη όραση τόσο σε ασθενείς με ειδικά οπτικά προβλήματα όσο και σε κάθε ασθενή που υποβάλλεται σε επέμβαση καταρράκτη. Για το σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένες ερευνητικές υποδομές ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με κάποια από τα σημαντικότερα ερευνητικά ιδρύματα διεθνώς.

   Η προσπάθεια όλων μας είναι να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται.