Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Κηφισιά. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε με το βαθμό «Λίαν Καλώς». Εν συνεχεία ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στην Οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός Αθηνών.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξειδικεύτηκε περαιτέρω στις παθήσεις αμφιβληστροειδούς και χοριοειδούς, στις ενδοφθάλμιες φλεγμονές καθώς επίσης και στη νευροοφθαλμολογία στα διακεκριμένα νοσοκομεία Moorfields Eye Hospital και Kings College Hospital του Λονδινου. 

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής της συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα και σύγχρονες ευρωπαικές μελέτες για τα νέα δεδομενα στην αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και της κεντρικής ή κλαδικής θρόμβωσης της φλέβας του αμφιβληστροειδούς. Διετέλεσε επίσης επικεφαλής των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και του τμήματος επειγόντων περιστατικών καθώς επίσης και υπεύθυνη των ειδικευομένων ιατρών. 

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση των παθήσεων ωχράς κηλίδας, στις αμφιβληστροειδοπάθειες, στις ενδοφθάλμιες φλεγμονές καθώς και στην αντιμετώπιση τους (ενδουαλοειδικές εγχύσεις, laser φωτοπηξία). Ασχολείται επίσης με τη χειρουργική του καταρράκτη και με τις διαθλαστικές επεμβάσεις. 

Τον Οκτώβριο του 2016 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα τις παραλλαγές της οφθαλμικής αρτηρίας και των κλάδων της και ανακυρήχθηκε διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με το βαθμό «Άριστα». 

Μιλάει την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

Τον Οκτώβριο του 2017 εντάχθηκε στην επιστημονική ομάδα του Athens Eye Hospital.