ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Παρότι η υψηλού επιπέδου οργάνωση του Athens Eye Hospital περιορίζει τον χρόνο αναμονής των ασθενών στον ελάχιστο δυνατό, οι εγκαταστάσεις της κλινικής περιλαμβάνουν σε όλους τους ορόφους άριστα διαμορφωμένους χώρους αναμονής.

Στο ισόγειο, όπου βρίσκονται τα εξωτερικά ιατρεία και τα περισσότερα εξεταστήρια, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους απολαμβάνουν την παραμονή τους σ’ ένα άνετο, μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται από τις υψηλής ευκρίνειας οθόνες με προβολές ενημερωτικών και εκπαιδευτικών βίντεο.

Στο 2ο όροφο βρίσκεται το κεντρικό σαλόνι του Athens Eye Hospital. Σε ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι συγγενείς και φίλοι των ασθενών μπορούν να περιμένουν τους αγαπημένους τους, όσο αυτοί βρίσκονται στο χειρουργείο ή εξετάζονται, πίνοντας κάποιο χυμό ή ρόφημα που παρέχονται δωρεάν από την κλινική.

Στο παιδοοφθαλμολογικό τμήμα οι νεαροί ασθενείς έχουν στη διάθεσή τους ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο, όπου μπορούν να απασχολούνται παίζοντας ή ζωγραφίζοντας μέχρι τη στιγμή που θα εξεταστούν. Έτσι, ο συνήθης φόβος μιας ιατρικής εξέτασης μετατρέπεται σε μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία.

Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί σε κάθε σημείο της κλινικής για τη διευκόλυνση των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των ηλικιωμένων.

Οι κοινόχρηστοι χώροι της κλινικής χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα, ευχάριστο διάκοσμο, άπλετο φωτισμό και ιδανικές συνθήκες εξαερισμού και θερμοκρασίας. Οι κοινόχρηστες τουαλέτες έχουν βρύσες και καζανάκια ελεγχόμενης ροής, που ενεργοποιούνται με φωτοκύτταρα, συμβάλλοντας τόσο στην εξοικονόμηση νερού όσο και στη διατήρηση των άριστων συνθηκών υγιεινής.