ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΑ

Προτεραιότητά μας ο ασθενής

Το Athens Eye Hospital διαθέτει συνολικά 30 υπερσύγχρονα εξεταστήρια, εξοπλισμένα με τα τελειότερα μηχανήματα για την πρόληψη και τη διάγνωση των οφθαλμικών παθήσεων.

Η σχεδίαση και η οργάνωση των εξεταστηρίων έγινε με γνώμονα την παροχή της καλύτερης δυνατής περίθαλψης στους ασθενείς, αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Όλα τα εξεταστήρια είναι συνδεδεμένα δικτυακά με το πιο προηγμένο σύστημα πληροφορικής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, και τα αποτελέσματα των μετρήσεων και των εξετάσεων συγκεντρώνονται και αρχειοθετούνται αυτόματα στον ηλεκτρονικό φάκελο του ασθενούς.

Κάθε οφθαλμολογική εξέταση αρχίζει με τη λήψη του ιστορικού και τη μέτρηση της οπτικής οξύτητας και της ενδοφθάλμιας πίεσης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της κλινικής. Στη συνέχεια εκτελούνται οι απαραίτητες -ανάλογα με το πρόβλημα του ασθενούς- διαγνωστικές δοκιμασίες, και οι έμπειροι και καταξιωμένοι οφθαλμίατροι του Athens Eye Hospital, έχοντας όλα τα αποτελέσματα στη διάθεσή τους, θέτουν την τελική διάγνωση και προτείνουν την καταλληλότερη θεραπεία.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το σύστημα εκπαίδευσης και ενημέρωσης ασθενών EyemaginationsTM , που υπάρχει εγκατεστημένο στα εξωτερικά ιατρεία. Πρόκειται για μια σειρά υψηλής ποιότητας εικόνων και 3D animations, που περιγράφουν με σύντομο και σαφή τρόπο όλες τις σημαντικές παθήσεις της οφθαλμολογίας. Έτσι οι ασθενείς μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τη νόσο από την οποία πάσχουν, να αναγνωρίσουν έγκαιρα τα συμπτώματα ή τυχόν επιδείνωσή τους και να συζητήσουν πιο ουσιαστικά με το γιατρό τους για τις θεραπευτικές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους.