Υποτροφία Athens Eye Hospital για μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο χώρο της ιατρικής, το Athens Εye Hospital συνεχίζει να υποστηρίζει το επαγγελματικό δυναμικό του και να επενδύει στις νέες εξελίξεις

  Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στο χώρο της ιατρικής, το Athens Εye Hospital συνεχίζει να υποστηρίζει το επαγγελματικό δυναμικό του και να επενδύει στις νέες εξελίξεις.

   Οι κες Μαριάννα Χάντζου και Μαρινέλα Χαλίτη,  οπτικοί – οπτομέτρες, από σήμερα βρίσκονται στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών στο University of Iowa Hospitals and Clinics. Εκεί θα μετεκπαιδευτούν από την Καθηγήτρια Κα Christine Wiles – Sindt, εκ των επιφανέστερων οπτομετρών στο χώρο των ειδικών φακών επαφής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Στο πλαίσιο αυτό, οι κες  Χάντζου και Χαλίτη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ειδικές εφαρμογές φακών επαφής, όπως σκληρικοί φακοί σε ανώμαλους κερατοειδείς και μεγάλες μυωπίες και αμετρωπίες, πολυεστιακοί σκληρικοί φακοί επαφής, ορθοκερατολογία και έλεγχος της εξέλιξης της μυωπίας, αλλά και ειδικοί φακοί επαφής από εκμαγείο με τη μέθοδο EyePrint Pro, τομέας στον οποίο η καθηγήτρια Sindt πρωτοπορεί παγκοσμίως. Επιπρόσθετα θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν την καθ. Sindt σε παιδιατρικές εφαρμογές υπό μέθη σε χειρουργικό χώρο.

  Το Athens Eye Hospital εύχεται καλή επιτυχία στις κες Χάντζου και Χαλίτη και τονίζει για πολλοστή φορά την προσήλωσή του στην συνεχή εκπαίδευση των στελεχών του, πάντα με γνώμονα την άρτια ιατρική φροντίδα του ασθενούς.